BejelentésKiszombori Csodaország Bölcsőde

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Szeretettel köszöntjük Önöket a kiszombori Csodaország Bölcsőde honlapján.

A bölcsődében dolgozó szakemberek munkáját foglalja össze a következő idézet.

„Egy szívvel százat szeretni, A gyermeket mindenek elé helyezni, Tudj nevetni, sírni, és ha kell Érezni, hogy gyermekednek mi kell. Átérezni a kicsinek mi öröm, mi fáj, Türelemmel viselni mit mond a gyermekszáj, Akarni, megadni mindent, mi jó S tudni, hogy csak csapatban dolgozni jó. Tudással kezelni a bajt, Türelemmel viselni a gyermekrajt, Gondoskodni róla, védeni, ha kell, S családjához engedni, ha oda menne el.” Szeretnénk segítséget nyújtani önöknek, ahhoz, hogy minél többet tudjanak meg a bölcsődében folyó Gondozó-nevelő munkáról Bölcsődénk adaptált bölcsőde 24 férőhelyes 2 csoportszobában: Napsugár és Katica csoportban vannak a gyermekek elhelyezve. 2 csoportszobához 1 fürdőszoba tartozik, 1 tornaszoba, 1 átadó, ahol a gyermekek öltöztetése történik. Folyóson vannak a kis öltöző szekrények, jellel ellátva. A csoportszobák világosak, esztétikusak berendezése a szakmai előírásnak megfelelnek, a játékok a gyermekek fejlettségéhez igazodnak. Udvarunk füves, fákkal árnyékolt, ha az időjárás megengedi nagyon sok időt a szabadban, töltünk el. Fa játékaink a kisvonat, a házikó melyet szívesen kipróbálnak a gyermekek különféle játék tevékenységhez, kedvenc játék a kismotor, az autók a homokozó játékok, a csúszdát a sok-sok kerti játékot is örömmel veszik birtokba a gyerekek. 6 szakképzett gondozónő várja a bölcsődébe járó gyermekeket, ahol biztonságos szeretetteljes környezetben biztosítjuk a gyermekek egészséges testi, lelki fejlődését, míg a szülők dolgoznak, tanulnak.

Bölcsőde nyitva tartása: 6:30-17:00-ig

A bölcsődénkben a kisgyermekeket 20 hetes kortól 3 éves korig vesszük fel. Elsősorban munkát vállaló szülők gyermekei számára van a bölcsőde, de orvosi, védőnői javaslatra szociális indok alapján rászorult gyermekeket is fogadunk. Bölcsődénkben a felvétel egész évben folyamatosan történik.

Általános tudni valók a bölcsődei felvétel rendjéről

1, A gyermekkel közös háztartásban élő szülő törvényes képviselő vagy gondozó hivatalosan igazolja, hogy munkaviszonyban áll.

2, A gyermekkel közös háztartásban élő szülő v. törvényes képviselő, a gyerek gondozása mellett Gyes. legalább 4 órát munkaviszonyba áll, vagy a családban súlyos beteget vagy fogyatékost ápol igazolással. 

3, A gyermeket gondozó szülő nappali tagozatú felsőoktatási intézmény hallgatója / iskolalátogatási igazolás/

4, Különleges esetekben az a gyermek vehető fel, akinek veszélyeztetettségét a gyermekjóléti szolgálat orvos, védőnő, családgondozó igazolja.

5, Szülési szabadság lejártát követően a már bölcsődés nagyobb gyermek bölcsődei ellátása csak kivételes esetben biztosítható / szociális indok, vagy ha a családban valamilyen súlyos beteg van, vagy 3 és annál több gyerek van a családba.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!